Ons sleutelwoord: VERBINDING

De focus van onze studio ligt al een aantal jaar op het in hun kracht zetten van vrouwen en zeker ook mannen d.m.v. sport. En dan kracht in de ruime zin van het woord. Verbinding speelt daarbij een grote rol. Het vinden het geweldig dat er vriendschappen ontstaan, verhalen worden gedeeld, dat er gelachen wordt met elkaar en dat dansers stuk voor stuk krachtiger worden.

Deze verbinding is wat ons betreft juist in deze tijd zo belangrijk. Voor de één mogelijk zware tijden en voor de ander juist de tijd waar we op gewacht hebben: de tijd van terug naar jezelf, terug naar de kern, de tijd van de verbinding met jezelf maar zeker ook met anderen.

De tendens in de maatschappij heeft ervoor gezorgd dat met name vrouwen vaak met afgunst naar elkaar kijken of zichzelf vergelijken met vrouwen die als ‘knapper’ of met een ‘mooier’ lichaam worden gezien. Reden voor onzekerheid, uit balans raken en bezig zijn met zaken die er wat ons betreft niet toe doen. In onze studio gaan we uit van schoonheid en kracht in alle vormen en maten. Elkaar helpend en aanmoedigend. Krachtig en mooi zoals we zijn!